Υλικά

  • 2 μπανάνες ώριμες
  • 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 50 γρ. καρύδα σκόνη
  • 50 γρ. κούμαρα χωρίς κουκούτσι
  • ½ αβοκάντο ώριμο
  • ½ μπανάνα ώριμη
  • 3 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση Για το μπισκότο Παίρνουμε τις 2 μπανάνες και τα κούμαρα και τα περνάμε στο μίξερ. Προσθέτουμε ύστερα μέσα την καρύδα σκόνη και την πούδρα αμυγδάλου. Πρέπει να έχουμε ένα μαλακό μείγμα διαφορετικά αραιώνουμε με πολύ λίγο νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για ένα τέταρτο. Παίρνουμε το ταψί με τις φόρμες για τα cupcake και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 110 βαθμούς μέχρι που θα σκληρύνουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Κάνουμε την κρέμα περνώντας στο μίξερ το αβοκάντο, τη μισή μπανάνα και το κακάο και γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα cupcakes και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. botrini735x90