Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια βίδες
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/2 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρολάκι βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και σουρώνετε.
  2. Σε ζεστό νερό ζεματάτε για 5 λεπτά τα σπαράγγια.
  3. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μακαρόνια σε μια σαλατιέρα, προσθέτετε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση και τη σάλτσα πέστο και ανακατεύετε.
  4. Βάζετε για 15 λεπτά στο ψυγείο και μετά σερβίρετε.