Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι τον ψιλοκομμένο σολομό, πασπαλίζουμε με ρίγανη και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι.
- Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαραθεί το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά.
- Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για περίπου 8 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.
- Στη συνέχεια σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα σολομού. Ανακατεύουμε.
- Δυναμώνουμε την εστία, ανακατεύουμε μια τελευταία φορά καλά και σερβίρουμε την μακαρονάδα μας με ψιλοκομμένο βασιλικό για γαρνιτούρα.