Υλικά
- 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
 - 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
 - 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
 - 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
 - 2 αυγά
 - 150 γραμμάρια γάλα
 - 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
 - 1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
 - 1/2 φλιτζάνι ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
 - Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
 - Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
 - Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μάφιν ή κεκάκια.
 - Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.