Υλικά

  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα (σε μικρά κομμάτια)
  • 125 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 125 σαντιγί

Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη.
  2. Σε ένα μεγάλο μπρίκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την αποσύρουμε από τη φωτιά λίγο πριν αρχίσει το βράσιμο. Την αδειάζουμε πάνω από την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  3. Μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.