Μίχαλος: Ισχυρό πλαίσιο συναίνεσης για την αξιοποίηση των προτάσεων της επιτροπής Πισσαρίδη

«Είναι ώρα ευθύνης για όλα τα κόμματα και τους φορείς που θα συμμετάσχουν στη διαβούλευση»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15:14
04/08/2020
Μίχαλος: Ισχυρό πλαίσιο συναίνεσης για την αξιοποίηση των προτάσεων της επιτροπής Πισσαρίδη
1
loading

Nα διαμορφωθεί ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ και ισχυρό πλαίσιο συναίνεσης για την εφαρμογή των προτάσεων της επιτροπής Πισσαρίδη ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

«Πρόκειται για μεταρρυθμίσεις που αποτελούν πάγιο αίτημα των Επιμελητηρίων και του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν δομικές στρεβλώσεις του παρελθόντος και να καταστεί δυνατή η μετάβαση της ελληνικής οικονομίας σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης», αναφέρει ο κ. Μίχαλος.

«Είναι ώρα ευθύνης για όλα τα κόμματα και τους φορείς που θα συμμετάσχουν στη διαβούλευση, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ και ισχυρό πλαίσιο συναίνεσης, για την εφαρμογή αυτών των προτάσεων.

Είναι η ώρα της τόλμης για την κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει την τελική ευθύνη για την υλοποίηση του σχεδίου, ώστε οι απαραίτητες τομές να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές», προσθέτει.

Ο κ. Μίχαλος υπογραμμίζει, ακόμη, ότι είναι σημαντικό ένα μεγάλο μέρος των προς αξιοποίηση πόρων να διατεθεί με έξυπνο, στοχευμένο και συνεκτικό τρόπο για την υποστήριξη ιδιωτικών επενδύσεων, που θα επιταχύνουν την αλλαγή του αναπτυξιακού προσανατολισμού της χώρας και θα επιτρέψουν να στηριχθεί η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, στην παραγωγή περισσότερων προϊόντων και υπηρεσιών με εξωστρεφή προσανατολισμό και υψηλή προστιθέμενη αξία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Εσείς βέβαια

    στο ΕΒΕΑ τρίβετε τα χέρια σας με το νέο μνημόνιο....γιατί άλλωστε να μην το κάνετε....εργασία με ενταγμένους επιδοτούμενους εργαζομένους 3 στην τιμή του ενός, κλαδικές δεν υπάρχουν, ασφαλιστικό τέλος, ημερομίσθια σύμφωνα με την παραγωγικότητα λέει ο Πισσαρίδης δηλαδή τα γνωστά μπόνους και τέτοια που βάζουν έναν άπιαστο στόχο για να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς υπερωρίες και αν ποτέ πιάσεις το στόχο παίρνεις και κανένα 20 ευρω παραπάνω. Χρηματοδοτήσεις ιδιωτών φίλων και γνωστών για να κάνουν τις επιχειρήσεις τους από μία δύο και πάει λέγοντας. Και ο λαός εγγυητής για όλα τα δανεικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει