Το επενδυτικό σχέδιο της Cosco στον Πειραιά συζήτησαν Γεωργιάδης-Μώραλης

Τι δήλωσαν οι δύο άνδρες μετά το τέλος της συνάντησης


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:42
19/08/2019
Το επενδυτικό σχέδιο της Cosco στον Πειραιά συζήτησαν Γεωργιάδης-Μώραλης
3
loading

Το επενδυτικό σχέδιο της Cosco στον Πειραιά, αλλά και οι ανησυχίες του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για την ανέγερση πολυκαταστήματος, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Μώραλη, παρουσία του υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Συναντήσαμε τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα του Πειραιά, όπως την απορρόφηση του ΕΣΠΑ - στην οποία ο Πειραιάς αποτελεί υπόδειγμα- και βεβαίως για τη μεγάλη επένδυση της Cosco, όπου και ακούσαμε τις ανησυχίες του δημάρχου για την ανέγερση του πολυκαταστήματος. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεργασίας για να δούμε πως θα προχωράμε όπως πρέπει μπροστά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του, ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα που αφορούν ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ), επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Πειραιά, καθώς και θέματα που αφορούν στο Master Plan του ΟΛΠ. Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει μια σταθερή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του υπουργείου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Σε ποιον άλλο;

  Σε ποιον άλλο θα λογοδοτουσε η σημερινή κυβέρνηση για να πάρει την άδεια επιλογής του επενδυτή στον οποίον θα κατευθυνθούν τα προγράμματα που θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ;Στον καμουφλαρισμένο στο πρόσωπο του Μωραλη και κουμπάρο του Μητσοτακη εφοπλιστή Μαρινάκη.

 2. avatar Λογοκρισία

  Hello! Σου θίξαμε το Noorέγιεφ και το μιζαδόρο;

  1. avatar @λογοκρισια……

   in all seriousness, you are as [...]as a brick.........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει