Η επιτυχία μίας καφετέριας ή ενός  εστιατορίου, καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα προϊόντα που σερβίρει. Όσο χαμηλές και αν είναι οι τιμές σας, ο πελάτης δεν θα σας προτιμήσει, εάν δεν ικανοποιηθεί από την παραγγελία του. Συνεπώς, είναι μεγάλης σημασίας να επιλέξετε σωστά τους προμηθευτές σας. Τα κριτήρια με βάση τα οποία πρέπει να επιλέξετε προμηθευτές τροφίμων είναι τρία και εξίσου σημαντικά.

Ποιότητα

Το πρώτο και βασικότερο κριτήριο είναι η ποιότητα. Ένα προϊόν που στερείται ποιότητας, στερείται συνήθως γεύσης και διατροφικής αξίας και πολύ πιθανόν -ακόμη και αν δεν σας κόστισε πολύ- να σας κοστίσει τελικά ακριβά, εάν γίνει αιτία να χάσετε πελάτες. Είναι σημαντικό, πριν κλείσετε συμφωνία με κάποιους προμηθευτές, να ελέγξετε τη φήμη των προμηθευτών αυτών στην αγορά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο supply.gr