Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Το υπουργείο Οικονομικών δεν μπορεί να δεσμευτεί για την πρόσληψη στην Αγροτική Τράπεζα των 740 επιτυχόντων του σχετικού διαγωνισμού, δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης.

Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμανατίδου-Πασχαλίδου, ο κ. Σαχινίδης τόνισε ότι η ΑΤΕ θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το κόστος και τις δαπάνες της και πρόσθεσε ότι «σε συνθήκες που δεν υπάρχει προοπτική στις ευρύτερες τραπεζικές εργασίες, ο σχεδιασμός της ΑΤΕ πριν από δύο – τρία χρόνια δε συμβαδίζει με τις ανάγκες της τράπεζας αυτή τη στιγμή. Η τράπεζα δεν μπορεί να απορροφήσει αυτό το προσωπικό».

Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε ακόμα πως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμιά συνομιλία για ιδιωτικοποίηση της τράπεζας και συμπλήρωσε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους ενός δισ. ευρώ.