Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, βραβεύτηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας στο πλαίσιο του θεσμού «τα Διαμάντια του Ελληνικού Επιχειρείν» για το 2014.

Η επιλογή της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει δέκα αυστηρών οικονομικών κριτηρίων που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει να ενισχύει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά, επενδύοντας στην ανάπτυξη, στην καινοτομία και την τεχνολογία, λανσάροντας νέα προϊόντα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και διατηρώντας ανέπαφο το μισθολόγιο των εργαζομένων της εταιρείας.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να εστιάζει στη διεύρυνση των εξαγωγών της διαθέτοντας τα προϊόντα της μέχρι σήμερα, σε 20 χώρες παγκοσμίως.

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο κ. Νίκος Χήτος, αντιπρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η σημερινή διάκριση, την οποία λαμβάνουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας κι έχει σημαντική αξία αφού εμπερικλείει όλες εκείνες τις αξίες που μας υπαγορεύουν να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πρωτοβουλία, τις επενδύσεις στην εξωστρέφεια και την καινοτομία».