«Είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης»

Γιούνκερ, Σουλτς και Ντολ χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19:54
10/04/2014
«Είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης»
1
loading

Την έξοδο της Ελλάδας για δανεισμό στις αγορές χαιρέτησαν, με γραπτές ανακοινώσεις που εξέδωσαν σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σουλτς, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ.

Ο Μ. Σουλτς υπογράμμισε πως είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης αλλά και ένα βήμα επιστροφής στην ομαλότητα, τονίζοντας ωστόσο ότι η πλήρης επιτυχία θα έλθει όταν ο ελληνικός λαός δει το βιοτικό του επίπεδο να βελτιώνεται και όταν σημειωθεί μείωση της ανεργίας.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε ότι η κοινή συνταγή της Ευρώπης αρχίζει να λειτουργεί και ότι η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της οικογένειας της ευρωζώνης, ενώ ο Ζ. Ντολ ανέφερε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού αποδίδουν και χαιρέτισε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kosaitis

    Δεν είναι σημάδι εμπιστοσύνης, είναι ένα σημάδι ασφαλούς κερδοσκοπίας των δανειστών λόγω αγγλικού δικαίου και με επιτόκιο 5%.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει