Κόκκινο χαλί μοιάζει να έχουν στρώσει στον ΟΠΑΠ στον Ιρλανδό bookmaker Paddy Power, σε σημείο επικίνδυνο, που τορπιλίζει τη σχέση των πρακτόρων με τον Οργανισμό.

Τον Γενάρη η Morgan Stanley θεωρούσε ως πιθανό το σενάριο εξαγοράς της…βρετανικής Paddy Power από τον ΟΠΑΠ, και όλα δείχνουν πλέον ότι το φλερτ εξελίσσεται ομαλά… Από τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Οργανισμού, στα τέλη Μαΐου, ο Αντριου Αλγκέο, διευθυντής ανάπτυξης του Paddy Power και επικεφαλής του Business to Business της Ιρλανδικής εταιρίας, και ο Πατρικ Κένεθ, διευθύνων σύμβουλος, έχει μπει μπόλικο νερό στο αυλάκι!

Η Paddy Power που ιδρύθηκε το 1988, είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Δουβλίνου και του Λονδίνου, και έχει χρηματιστηριακή αξία στα 1,1 δις. ευρώ. Στον επενδυτικό όμιλο της Capital International, του 2ου δηλαδή μεγαλύτερου μετόχου του ΟΠΑΠ μετά το Κράτος, έχουν επενδύσεις και στις δύο βάρκες… και στον ΟΠΑΠ και στον Paddy Power, και αυτό έχει ξαναγραφτεί στο παρελθόν.

Τα πήγαινε-έλα των στελεχών αυξάνονται διαρκώς, ώστε να είναι έτοιμος ο ΟΠΑΠ για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά του, και για τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόταν σε ύπνο βαθύ.

Ο Paddy Power, με τα επενδυτικά κεφάλαια που τον ακολουθούν έχει βάλει πόδι και στις ιπποδρομίες, καθώς η γαλλική PMU, που εκπροσωπήθηκε από τον κο Φεραγκό, έχει συνεργασία στην απελευθερωμένη πλέον γαλλική αγορά! Κύριε Υπουργέ, ξέρατε ότι ο Paddy Power δεχόταν στοιχήματα για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα εγκαταλείψει το ευρώ, προσφέροντας με απόδοση 11/8 την Ελλάδα; Το ξέρατε ότι αυτό το έστελνε ως ενημερωτικό δελτίο τύπου στους συνεργαζόμενούς της με τίτλο Greeks tipped to lead Euro tragedy?

Μάθετέ το λοιπόν… http://affiliate.paddypower.com/blog/2010/05/24/greeks-tipped-to-lead-euro-tragedy/

Αυτά λοιπόν τα γνωρίζατε κε Γερουλάνο και κε Παπακωνσταντίνου; Προφανώς και όχι! Όπως δεν τα γνωρίζουν και οι χιλιάδες μέτοχοι του ΟΠΑΠ, οι χιλιάδες επενδυτές, αλλά και οι πράκτορες που τόσα χρόνια βάζουν πλάτη στον Οργανισμό και κανείς δεν τους ενημερώνει για τις εξελίξεις. Πάντως στο Δουβλίνο λέγονται πολλά για τις «μίζες» που θα ταξιδέψουν για Κηφισό… Σε καλή μεριά.

Πηγή: no name