Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο οικονομικό φόρουμ Δελφών online. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά, από όπου και αν βρίσκεται, συζητήσεις και παρουσιάσεις από διεθνείς προσωπικότητες, επιχειρηματικούς ηγέτες και κορυφαίους εμπειρογνώμονες.

Μέσα στο κλίμα των ημέρων το επίκεντρο των συζητήσεων θα απασχολήσουν οι οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές λόγω του κορονοϊου αλλά και η διαδικασία προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.

Τα θέματα και οι ομιλητές αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το 5ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών θα πραγματοποιηθεί online στα πλαίσια της συλλογικής προσπάθειας για την καταπολέμηση του κορονοϊού και των μέτρων κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζονται. Ωστόσο, οι οργανωτες είναι φιλόδοξοι ότι θα καταφέρουν να φιλοφενήσουν τους συνέδρους και τους ομιλητές στους Δελφούς στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4 με 7 Μαρτίου 2021.

Μέχρι τότε θα συνεχιστούν οι πολύ δημοφιλείς και επιτυχημένες online συζητήσεις με τίτλο “Covid-19: Εκτιμήσεις μιας ρευστής κατάστασης”. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των συζητήσεων εδώ.