Την υπαγωγή της σε καθεστώς ρύθμισης χρεών ζητά με προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή».

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστορικής εφημερίδας προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα που προβλέπει τη συνεννόηση της ενδιαφερόμενης εταιρείας με το 51% των πιστωτών της για ρύθμιση οφειλών με ταυτόχρονη παρουσίαση πρότασης εξυγίανσης της αιτούσας εταιρείας.

Η «Απογευματινή» φαίνεται να ενδιαφέρεται να υπαχθεί στο καθεστώς του άρθρου 99 ώστε να ρυθμιστούν χρέη της προς την Εθνική Τράπεζα αλλά και προς την εταιρεία που τυπώνεται (Ναυτεμπορική).

Αύριο έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί ενώπιον του Πρωτοδικείου, Τμήμα Ασφαλιστικών, η προσφυγή των εργαζομένων της επιχείρησης δια της ΕΣΗΕΑ, με την οποία ζητούν την έκδοση προσωρινής διαταγής για την καταβολή δεδουλευμένων του Αυγούστου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.