«Ιστορική η συμφωνία ΕΕ- Κίνας για την προστασία της φέτας»

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Ιωάννης Βιτάλης


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19:57
07/11/2019
«Ιστορική η συμφωνία ΕΕ- Κίνας για την προστασία της φέτας»
2
loading

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σχετικά με την προστασία της φέτας και άλλων ελληνικών προϊόντων, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ και πρόεδρος της υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την προστασία της φέτας, Ιωάννης Βιτάλης.

Σε δήλωσή του χαρακτηρίζει ιστορική τη συμφωνία, καθώς βάσει αυτής η φέτα, προστατεύεται ως προϊόν ΠΟΠ στην πολυπληθή Κίνα.

Ο κ. Βιτάλης συγχαίρει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει θέσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη που επέδειξε σωστά αντανακλαστικά.

Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση ότι η υπό ίδρυση Διεπαγγελματική Οργάνωση για την προστασία της φέτας, στην οποία μετέχουν παραγωγοί και μεταποιητές, θα λάβει σύντομα επιτέλους σάρκα και οστά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar κακόμοιρος

    Αυτό είναι αλήθεια . Να μάθουμε να λέμε και τα καλά που έκαναν οι προηγούμενοι. Ας το αναδείξουν το θέμα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ δημοσιογράφοι!!!!!

  2. avatar Ντροπή σας ρε

    Τρία χρόνια την προετοίμαζε η κυβέρνηση Σύριζα αυτη την αναγνώριση!
    Τι μας είπες ρε Βιδάλη {...} οτι έγινε η αναγνώριση σε 3 μήνες;
    Ξεφτίλα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει