Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της ΔΕΛΤΑ αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος MIG.

Όπως διευκρινίζει «με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανίζεται το ενδιαφέρον εταιρείας του κλάδου των γαλακτοκομικών για την εξαγορά της ΔΕΛΤΑ με την απαραίτητη βεβαίως διευκρίνιση –εάν και εφόσον αυτή επωλείτο– και δεδομένου ότι έχουν ξανά υπάρξει παρόμοια περιστατικά, η διοίκηση της Vivartia αλλά και της MIG επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά αποτελούν εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβείς πόθους των κατά καιρούς επίδοξων ενδιαφερομένων».

Επίσης σημειώνεται πως «είναι προφανές ότι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις και η ΔΕΛΤΑ θα μπορούσε να δηλώσει ενδιαφερόμενη για την εξαγορά οποιασδήποτε άλλης εταιρείας του κλάδου στην χώρα».

Η διοίκηση της MIG επαναλάβει ότι «οι προτεραιότητες των επιχειρηματικών σχεδιασμών της έχουν επανειλημμένα εκφρασθεί με επίσημες ανακοινώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της ΔΕΛΤΑ αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia».