Βρούτσης: Οι 120 δόσεις είναι τελευταία ευκαιρία που δίνει το κράτος στον πολίτη

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στον ΕΦΚΑ, ο υπουργός Εργασίας


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12:30
25/07/2019
Βρούτσης: Οι 120 δόσεις είναι τελευταία ευκαιρία που δίνει το κράτος στον πολίτη
6
loading

Η ρύθμιση των 120 δόσεων ενισχύεται και διευρύνεται και θα είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει το κράτος στον πολίτη την όποια δεν πρέπει να χάσει, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Διευκρίνισε πως η ρύθμιση των 120 δόσεων μειώνει τα πρόστιμα του παρελθόντος μέχρι και 100% και τόνισε πως δέσμευση της κυβέρνησης είναι η μείωση των εισφορών που θα αντιμετωπίσει όπως επίσης και θέματα παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

Εξήγησε πως η ρύθμιση θα έχει αφετηρία το 2020 και βάθος τετραετίας και επανέλαβε ότι μια από τις μεγάλες παθογένειες του ελληνικού κράτους είναι η έκδοση των συντάξεων που επιδεινώθηκε με τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημείωσε ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και του ΕΦΚΑ η κατάσταση είναι τραγική.

Ο υπουργός Εργασίας έκανε γνωστό ότι ένα μεγάλο κομμάτι των εκκρεμών συντάξεων θα βγει ψηφιακά, ενώ οι νέες συντάξεις από τον Ιανουάριο του 2020 μπαίνουν στη διαδικασία της ψηφιοποίησης.

Ανέφερε τέλος ότι το επίδομα γέννησης θα έρθει άμεσα και θα αφορά όλες τις γεννήσεις. Πρόσθεσε πως για να έρθει το επίδομα το 2020 θα πρέπει να νομοθετήσουμε τώρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Anastasios Β

  Φτιάξτε πρώτα το σύστημα για να μπορέσετε να τα υπολογίσετε και να μπορέσουμε να ενταχθούμε και μετά μιλήστε για προθεσμίες. Όλα χειρόγραφα, λες και είμαστε στο 1950. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται κύριοι...

 2. avatar Mica76

  Στους μόνιμα κακοπληρωτές έχοντες φοροφυγάδες όπως και στα κόμματα, θα έπρεπε να λες αλλά αυτό προϋποθέτει μπαλάκια στα παντελόνια σας και που να τα βρείτε!!!! Άντε πια σας σιχαθήκαμε! Παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα και έχουμε και εσάς να μας κουνάτε το δάχτυλο!!!

 3. avatar Αρβανιτης

  Ο ολίγιστος Βρούτσης προσπαθεί διαρκώς και αγωνιωδώς να καλύπτει την ανεπάρκειά του με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, καταστροφολογία και ψέμματα.Οσοι εισηγούνταν στον Μητσοτάκη την μη υπουργοποίησή του αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι.Ο πρώτος υπουργός που θα αλλάξει!

 4. avatar Αγυγιρο κεφάλι

  Καλά μην μας μαλώσεις κιόλας Βρούτση...Εσύ έφερες τον πολίτη εδώ,μην μας κουνάς και το δάχτυλο υπάλληλε μας...

 5. avatar Κυβίστησις Νο… ;;;;

  Έχω χάσει τον αριθμό!
  Γ. Βρούτσης, 27/05/2019:\"Η ρύθμιση για τις 120 δόσεις είναι καταστροφική για την οικονομία και νοθεύει τον ανταγωνισμό υπέρ των ασθενέστερων\"!

  1. avatar Σε σχεση με τον πινοκιο?

   Σταγονα στον ωκεανο !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει