Πριν λίγες ημέρες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) η Lidl Ελλάς διοργάνωσε Workshop ανάπτυξης συνεργατών με τίτλο Leaders@tomorrow για τα πάνω από 130 στελέχη της στα τμήματα Πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας έμφαση στις βαθμίδες του Διευθυντή Πωλήσεων και του Προϊσταμένου Πωλήσεων και στοχεύοντας στον επαναπροσδιορισμό, τη βελτιστοποίηση και την περεταίρω εξέλιξη των δύο αυτών ρόλων.

Με κεντρική ιδέα εμπνευσμένη από την ορολογία της καλαθοσφαίρισης, θέλησε η εταιρία από τη μία να παρομοιάσει τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές τις θέσεις ως αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό και από την άλλη να τονίσει πως το κλειδί μίας επιτυχημένης ομάδας είναι οι παίκτες της και η εγγύηση ο προπονητής-coach της.

Έτσι η Lidl Ελλάς ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του Διευθυντή Καταστήματος, προσφέρει ακόμα περισσότερα εφόδια στον Προϊστάμενο Πωλήσεων για να κάνει σωστό coaching στον προηγούμενο και επισφραγίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων θέτοντάς τον συντονιστή όλων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεσμένοι δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους Παναγιώτη Γιαννάκη, τον κορυφαίο παίκτη και προπονητή και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν ζωντανό θρύλο του αθλήματος.

Μεταξύ άλλων μίλησαν για τις εμπειρίες τους, τον τρόπο λειτουργίας τους σε μία ομάδα, ενώ αναφέρθηκαν και στο πως όλα αυτά μπορούν να συνδεθούν άρρηκτα με την καθημερινότητα στελεχών Πωλήσεων στη Lidl.

Για τη Lidl Ελλάς, εδώ και 20 χρόνια στο επίκεντρο είναι ο άνθρωπος, γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει με πράξεις πως πρωταρχικό μέλημά της είναι η υποστήριξη, η εξέλιξη και η ανάπτυξη των συνεργατών της.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στο:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

Lidl_Hellas

 

lidl_hellas

 

lidl-hellas

 

lidlhellas