Οικονομική ενίσχυση του έντυπου Τύπου προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών

Οι κινήσεις του Υπουργείου θα είναι στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22:30
23/01/2019
Οικονομική ενίσχυση του έντυπου Τύπου προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών
3
loading

Σε ώριμο στάδιο επεξεργασίας προτάσεων οικονομικής ενίσχυσης, με στόχο την προστασία, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, των έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, που αποτελούν πυλώνα της πολυφωνίας, του πολιτισμού και της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου, βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο και μετέδωσε το ΑΠΕ, οι εν λόγω προτάσεις στηρίζονται σε ανάλογες πρωτοβουλίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών και είναι συμβατές με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι δε σχεδιασμένες, στη βάση αυστηρών, στοχευμένων και αντικειμενικών κριτηρίων.

Το επόμενο διάστημα και σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τα προτεινόμενα μέτρα θα τεθούν προς διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

  ΚΑΝΕΝΑΣΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ......
  ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
  η ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.....

 2. avatar Τι νόημα έχει;; μυριστήκατε χρημα ρε […]?

  ας γινουν ολα ηλεκτρονικα και ας πληρωνονται απο τις διαφημισεις αναλογα την επισκεψιμοτητα. Τι την θελουν την χαρτουρα?? Βρηκαν τώρα μόντα να φάνε λεφτά.

  1. avatar tzafar1

   Την χαρτούρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις, την έχουν ακόμα ανάγκη οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, γιατί χρειάζονται τα ψηφαλάκια της τρίτης ηλικίας, που δεν κατέχει εύκολα την ηλεκτρονική τεχνολογία. Συν το γεγονός, ότι έχουν πολλές χάρες να ξεπληρώσουν στα συγκροτήματα εγγράφου τύπου, τα οποία πλέον έχοντας ξεκάθαρα ένα καινούργιο ζωογόνο ομφάλιο λώρο, να τους τροφοδοτεί την επιβίωση τους, δε θα αντιστέκονται ούτε για τα μάτια του κόσμου στης επιταγές- διαταγές των αρχόντων ηλιθίων. Χρηματοδότηση με κρατικό χρήμα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι βέβαια, πέρα ως πέρα παράνομο και απολύτως αντιδημοκρατικό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει