Δεν αποκλείεται παράταση για το πρόγραμμα της Ελλάδας

Φέκτερ: Να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες οι Έλληνες


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20:29
21/06/2012
Δεν αποκλείεται παράταση για το πρόγραμμα της Ελλάδας
loading

Ως πιθανή, εκτιμά την παράταση του χρόνου υλοποίησης του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που ζητούνται από την Ελλάδα, η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, Μαρία Φέκτερ, ενώ στην ερώτηση, εάν θα πρέπει να υπάρξει μία αναδιαπραγμάτευση ή εκ νέου διαπραγμάτευσή του, απαντά πως θα πρέπει να εξεταστεί ποιές παραλήψεις υπήρξαν λόγω του προεκλογικού αγώνα στην Ελλάδα και κατά πόσο πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες στη διαμόρφωση του προγράμματος, ώστε να μειωθεί το χρέος στο 120% του ΑΕΠ.

Σε δηλώσεις της το απόγευμα στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου του Eurogroup, η κ. Φέκτερ επισήμανε πως εάν υπήρξαν μεγάλες παραλείψεις, τότε οι Έλληνες θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες για το πρόγραμμα που τώρα η διάρκειά του προβλέπεται μέχρι το 2020 και είναι ακόμη αρκετός ο δρόμος, που πρέπει να διανύσουν μαζί τόσο η «ευρωπαική κοινωνία αλληλεγγύης» όσο και οι Έλληνες.
 
Σύμφωνα με είδηση του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΡΑ) από τις Βρυξέλλες, η ίδια είναι πεπεισμένη, όπως είπε, πως το όλο πρόγραμμα δεν πρόκειται να αποτύχει, επειδή θα δοθεί, ίσως, μια παράταση του χρόνου υλοποίησης, κατά ένα ή δύο χρόνια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει