Λουκέτα έδειξαν οι εφοριακοί σε Νάξο, Σπέτσες και Σαντορίνη

Στις 4 τα ξημερώματα σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε μπαρ διαπιστώθηκε ότι δεν κόπηκαν 136 αποδείξεις


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15:05
10/07/2017
Λουκέτα έδειξαν οι εφοριακοί σε Νάξο, Σπέτσες και Σαντορίνη
6
loading

Νέα λουκέτα έδειξαν οι έλεγχοι των συνεργείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές.

Τα συνεργεία των ελεγκτών επιβάλλουν την αναστολή λειτουργίας επιχειρήσεων και καταστημάτων τουλάχιστον για 48 ώρες, σε περίπτωση μη έκδοσης αποδείξεων.

Στις 4 τα ξημερώματα σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε μπαρ στις Σπέτσες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει 136 αποδείξεις συνολικής αξίας 9.000 ευρώ. Το κέντρο διασκέδασης για τον λόγο αυτόν θα παραμείνει κλειστό από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

Επίσης, κλείνει για 48 ώρες μπαρ στη Σαντορίνη το οποίο ελέγχθηκε και βρέθηκε να μην έχει εκδώσει 37 αποδείξεις.

Λουκέτο 48 ωρών επιβάλλεται και σε ταβέρνα στον Άγιο Προκόπη Νάξου, στην οποία κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 14 αποδείξεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Μπουμ

  Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αναρωτιέμαι, εσείς αυτά που γράφετε για τους άλλους, είστε σωστοί ; Δεν νομίζω, μάλλον του δημοσίου είστε. Ναι μαύρο χρήμα, παρά να σας ταΐζουν εσάς. Αυτό λέγετε άμυνα η επιβίωση και όχι πάντα φοροδιαφυγή .

 2. avatar Μπουμ

  Να ψοφήση η κατσίκα του γείτονα. Αναρωτιέμαι, εσείς αυτά που γράφετε για τους άλλους, είστε σωστοί ; Δεν νομίζω, μάλλον του δημοσίου είστε. Ναι μαύρο χρήμα, παρά να σας ταΐζουν εσάς. Αυτό λέγετε άμυνα η επιβίωση και όχι πάντα φοροδιαφυγή .

 3. avatar olymbitis

  Βαράτε αλύπητα. Το μόνο για το οποίο επικροτώ το ΣΥΡΑΝΕΛ. Κανένας λαός στην γη δεν είναι νομιμόφρων εθελούσια, αλλά επειδή και μόνο η νομιμοφροσύνη επιβάλλεται και διατηρείται από την εξουσία-κυβέρνηση, σταθερά και ακάθεκτα. Και κάπως έτσι γίνονται κανονικές, ευνομούμενες πολιτείες, και όχι αποτυχημένες χώρες.

 4. avatar Να μη βρει ο παπάς να θαψει

  Αυτό με το 48ωρο δεν πάει άλλο..... Ας το κάνουνε για μια βδομάδα την πρώτη φορά και μήνα για την επόμενη! Για να αποδώσει το 48ωρο λουκέτο, ο έλεγχος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κάθε βδομάδα...

 5. avatar SER 30

  ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΓΧΟΣ 1 0 ΧΡΟΝΙΑ χ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΦΟΥΛ ΣΕΖΟΝ χ 2 0 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ χ 2 5 0 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ χ 7 0 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 1 7 . 5 0 0 . 0 0 0 ΕΥΡΩ . ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ? 17 ΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 1 . 7 5 0 . 0 0 0 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΤΟ 5 ΜΗΝΟ ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ 4 8 / 5 8 / 6 8 ΩΡΕΣ ΤΟΝ [...]ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ . Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΝ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ .

 6. avatar Πελατης

  Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΤΑ 99 % ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1 % ;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει