Πανικός έχει ξεσπάσει μεταξύ των επιχειρηματιών που χρωστούν μεγάλα ποσά στην Εφορία. Πολλοί δεν κοιμούνται πλέον στα σπίτια τους και κάποιοι φεύγουν από τη χώρα.

Φόβος και τρόμος έχει απλωθεί ανά την επικράτεια σε όσους χρωστούν στην Εφορία λόγω της εντατικής προσπάθειας της Οικονομικής Αστυνομίας να οδηγεί στο Αυτόφωρο κάθε μέρα και από έναν φοροφυγά.

Όπως γράφει σήμερα στο κύριο θέμα του το «Πρώτο Θέμα», από τις επόμενες ημέρες παίρνουν σειρά και οι μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας που έχουν εκκρεμότητες με την Εφορία, καθώς οι διασταυρώσεις του υπουργείο Οικονομικών ανέδειξαν άλλη μία λίστα, η οποία έχει ήδη σταλεί στους εισαγγελείς και στη νεοσύστατη Οικονομική Αστυνομία. Παράλληλα, άλλη μία λίστα έχει δημιουργηθεί με αποδεδειγμένους φοροφυγάδες, οι οποίοι όμως διαθέτουν σημαντικές καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, «δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι τα ονόματα, πάμε ανάλογα με το ύψος του χρέους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.