Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ασθενούς ανοδικής κίνησης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.408,44 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,43%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,45 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,40%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,02%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Quest Συμμετοχών (+3,45%), της Autohellas (+0,45%) και του ΟΤΕ (+0,37%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (-1,64%), της Σαράντης (-1,23%), της Motor Oil (-1,19%) και της Πειραιώς (-0,87%).

Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 37 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κλουκίνας-Λάππας +3,70% και Quest +3,45%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Audiovisual -8,56% και Παΐρης -4,55%.