Άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στην έρευνα του newsbeast.gr για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο. Κάτοικοι του συγκεκριμένου δήμου και των γύρω περιοχών – και όχι μόνο – σπεύσατε και στείλατε τη δική σας άποψη για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Σταδιακά θα δημοσιευθούν όλες οι απόψεις που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

«Πρέπει να είσαι πολιτικός, για να μην έχεις καθόλου φαντασία. Πρέπει να προσπαθούν παρά πολύ, για να μην μπορούν προσφέρουν ένα αξιόλογο έργο, σε αυτό τον τόπο.

Η δική μου πρόταση:

Πίστα F1-MotoGP σε συνδυασμό με ένα μητροπολιτικό πάρκο.

Επίσης να έχει:
– Μαρίνα σε συνδυασμό με ξενοδοχεία και καζίνο

Καθώς επίσης θα μπορούσε να έχει:
– Κάποιο σύγχρονο μουσείου ή ακόμα και campus.

Πόλος έλξης για όλους δηλαδή !

Τέλος επειδή πολιτικοί και κράτος είναι άχρηστοι για να κάνουν τέτοια έργα (θα μας πάει και κούκος αηδόνι), θα προτιμούσα μια ιδιωτική εταιρεία να αναλάβει την κατασκευή και τη διαχείριση!

Καλό καλοκαίρι!
Ιωάννης Κ.»

Περιμένουμε και τις δικές απόψεις γύρω από το θέμα. Επειδή κάποια πράγματα μας αφορούν άμεσα πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουμε, μπορείτε να τις καταθέσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]