Ο σκύλος που αγαπάει τα ψάρια

Ένας σκύλος, μερικά χρυσόψαρα και η σημασία του φαγητού - Δείτε τις φωτογραφίες


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
13:27
22/11/2013
Ο σκύλος που αγαπάει τα ψάρια
4
loading

Η Ολλανδή Dorri Eijsermans έχει στο σπίτι της κοντά στο Αϊντχόφεν ένα σκύλο, τον Wiebe, και στον κήπο της μία λίμνη με μεγάλα χρυσόψαρα. Η σχέση που ανέπτυξαν τα ψάρια με το σκύλο έχει πολύ ενδιαφέρον και μερικές… τρυφερές προεκτάσεις.

Κάθε φορά που επέστρεφαν από τη βόλτα τους ο Wiebe έπινε νερό από τη λίμνη των ψαριών. Και αμέσως μετά, η Eijsermans τα τάιζε. Έτσι, λίγο καιρό μετά, τα ψάρια ανέπτυξαν ένα τυπικό εξαρτημένο αντανακλαστικό, συνδέοντας την παρουσία του Wiebe με την ώρα του φαγητού.

Πλέον, κάθε φορά που ο Wiebe πίνει νερό τα χρυσόψαρα κολυμπούν κοντά του και ενίοτε εισπράττουν και κανένα… φιλί. Αλλά πηγαίνουν προς το μέρους του ακόμα κι αν στέκεται χωρίς να πίνει ή τον ακολουθούν μέσα στο νερό ακόμα κι αν περπατά δίπλα στη λιμνούλα. Άλλωστε η παρουσία του σκύλου σημαίνει γι’ αυτά φαγητό!

Μόνο όταν ήταν μικρός, λέει η Dorri στη Daily Mail, ο Wiebe φοβόταν να πλησιάσει τα ψάρια. «Στη συνέχεια μας άρεσε πολύ που τα πήγαιναν τόσο καλά. Πλέον δεν φοβάται καθόλου, απλά συνεχίζει να πίνει το νερό του και αν τα ψάρια τον πλησιάσουν πολύ τους δίνει και ‘φιλιά’», λέει.


Δείτε τις φωτογραφίες...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Φ. Σ.

  Πρόκειται για "koi " . Είναι όντως μεγάλα και πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία. Βγαίνουν και σε άλλα χρώματα (γκρί). Δεν κάνω πλάκα!

 2. avatar sailor

  Αυτα τα 5κιλα χρυσόψαρα...τρώγονται????

  1. avatar ΑΚΗΣ

   Πείνασες ναύτη?

  2. avatar κώστας

   Κόι είναι τα ψάρια και ναι τρώγονται.Είναι ένα είδος κυπρίνου .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει