Σε χειρουργική επέμβαση αναγκάστηκε να υποβληθεί μία εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο της Οκλαχόμα όταν μία τίγρης της επιτέθηκε και τη δάγκωσε. Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι σταθερή, αναφέρει ο Τζο Σριμπβόγκελ, ιδιοκτήτης του ζωολογικού πάρκου σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Facebook.

Όπως αναφέρεται, η τίγρης όρμησε στο χέρι της γυναίκας όταν αυτή το έβαλε μέσα στο κλουβί. Η εργαζόμενη φορούσε ένα «φουσκωτό μπουφάν από πούπουλα χήνας, κάτι που εμπόδισε τη γυναίκα να τραβήξει το χέρι της άμεσα ώστε να προστατευτεί».

Όπως δήλωσε ο Σριμπβόγκελ, η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και αργότερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της Οκλαχόμα. Η εργαζόμενη δήλωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη δουλειά της μόλις αναρρώσει, είπε ο ιδιοκτήτης του πάρκου, ο οποίος πρόσθεσε ότι η τίγρης δεν θα θανατωθεί εξαιτίας του περιστατικού.

Ο Τζιμ Μάλετ, αναπληρωτής σερίφης της επαρχίας Γκάρβιν της Οκλαχόμα δήλωσε ότι το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αναγκάστηκε να επέμβει προκειμένου να βοηθήσει τη γυναίκα να ξεφύγει από τα δόντια της τίγρης. Όπως διευκρίνισε ο Μάλετ, το αιλουροειδές έχει τεθεί σε καραντίνα και ο ζωολογικός κήπος θα παραμείνει κλειστός καθώς διερευνάται η υπόθεση.