Μία ακόμη απίστευτη κτηνωδία, με θύμα ένα απροστάτευτο σκυλάκι έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Το σκυλάκι βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του, με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ οι δράστες το πυροβόλησαν εξ επαφής, γιατί όπως φαίνεται τους… ενοχλούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το prismanews.gr, σε χωριό των Χανίων, κοντά στην Αλμυρίδα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, δράστες είναι κυνηγοί οι οποίοι και συνελήφθησαν. Μιλώντας η η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων, Νατάσα Μπομπολάκη είπε ότι το σκυλάκι είχε βγει από την περίφραξη του σπιτιού του και έτρεξε προς τα δύο σκυλιά, που είχαν μαζί τους οι κυνηγοί, τα οποία πλησίασε με διάθεση για παιχνίδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τους δράστες είδε ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του ζώου, ο οποίο αρχικά δεν έδωσε σημασία, αν μετά από λίγο άκουσε έναν πυροβολισμό χωρίς να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όμως νύχτωσε και το ζώο δεν γύρισε στο σπίτι του, έτσι η οικογένεια του άρχισε να το αναζητά. Τελικά το πρωί ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του ζώου, πήγε εκεί που είχε δει τους κυνηγούς και βρήκε το σκυλί τους, νεκρό, πυροβολημένο εξ επαφής με καραμπίνα.