Τον θάνατο και μάλιστα μέσα σε αβάσταχτους πόνους, σκόρπισε στα αδέσποτα σκυλιά ένας άγνωστος “δολοφόνος” που μοίρασε δηλητηριασμένες τροφές σκύλων σε πολυσύχναστο δρόμο του Βόλου.

Εννέα από τα δέκα ζώα που φρόντιζαν οι φιλόζωοι βρέθηκαν νεκρά, μεταξύ αυτών και κουταβάκια.

Ο απάνθρωπος δράστης χτύπησε μέσα στη νύχτα, όταν είχε φύγει ένας εθελοντής του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση» που τάισε τα άτυχα ζώα στην Άλλη Μεριά της Πορταριάς. Προφανώς, αν και χορτάτα, τα ανυποψίαστα σκυλιά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στα «εδέσματα» που τους έριξε, χωρίς να ξέρουν ότι έκρυβαν μέσα θανατηφόρο δηλητήριο, σύφμωνα με το thessalianews.gr.

Τα μέλη του συλλόγου βρήκαν τα εννέα από τα δέκα σκυλιά νεκρά την επόμενη ημέρα… Μόνο ένα θηλυκό είχε επιζήσει, αλλά δεν κατάφεραν να το πιάσουν για να ελέγξουν αν είχε καταναλώσει δηλητήριο γιατί απομακρυνόταν φοβισμένο. Δυο άλλα θηλυκά, δύο αρσενικά και πέντε κουτάβια μόλις έξι μηνών είχαν ξεψυχήσει μέσα σε φρικτούς πόνους. Τα ενήλικα ήταν στειρωμένα και ο σύλλογος θα στείρωνε και τα κουτάβια, όταν θα έφταναν στην κατάλληλη ηλικία!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.