Δείχνοντας ιδιαίτερη περιβαλλοντική ευαισθησία, η εταιρεία-κυρίαρχος στη διαχείριση εταιρικών στόλων, LeasePlan προχώρησε στην έμπρακτη στήριξη της δράσης του Αρκτούρου. Δύο αυτοκίνητα τετρακίνησης SUZUKI SX4, 1600 cc παραχωρήθηκαν για ένα χρόνο προκειμένου να χρησιμοποιούνται από τις ομάδες δράσεις του Αρκτούρου όταν υπάρχει περιστατικό έκτακτης ανάγκης και απαιτείται η άμεση προστασία των ζώων.

Οι ομάδες δράσεις και άμεσης επέμβασης και επικοινωνίας του Αρκτούρου ενεργούν άμεσα σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και ατυχημάτων της άγριας πανίδας, για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες αποτελούν βιοτόπους της αρκούδας, του λύκου και άλλων ειδών της άγριας ζωής των ορεινών περιοχών της χώρας.

Η δράση έρχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα GreenPlan της LeasePlan και αποτελεί μία συνιστώσα των ευρύτερων ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, της εταιρείας. Η LeasePan, συμβάλλοντας στο ουσιαστικό έργο του Αρκτούρου, συνεισφέρει στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, έχοντας σαν στόχο την προστασία της απειλούμενης πανίδας της χώρας μας.

Ο κ. Γιώργος Φωκάς, εμπορικός διευθυντής της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Η απόφαση στήριξης του Αρκτούρου αποτελεί για εμάς μία από τις ουσιαστικότερες επενδύσεις στο τομέα δράσης εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. H LeasePlan προχώρησε στη χορηγία 2 οχημάτων, προκειμένου να συμβάλει στο έργο της ομάδας δράσης της οργάνωσης, για τη διόρθωση των στρεβλώσεων που έχει υποστεί το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε στο πλαίσιο του προγράμματος GreenPlan να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης και να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στη διατήρηση της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος».