Αν προορισμός σας είναι τα βόρεια προάστια και σκοπός σας να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε όμορφα διαμορφωμένους χώρους με ζεστή ατμόσφαιρα και οικείο περιβάλλον, τότε τα στέκια που ακολουθούν σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την περιοχή. Κηφισιά, Μαρούσι ή Χαλάνδρι;

Faltso

Ένα από τα πιο αξιόλογα καφέ- μπαρ στα βόρεια προάστια βρίσκεται στο Μαρούσι και εντοπίζεται σε έναν κάθετο πεζόδρομο, της κεντρικής Ερμού (Ηλία Διάμεση 5-7). Το Faltso είναι cool και φιλικό, διαθέτει έναν υπέροχο χώρο (το καλοκαίρι βγάζει τραπέζια στην φανταστική αυλή του) με άψογη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από τις ωραίες μουσικές. Στα συν η ενημερωμένη κάβα, με πρωταγωνιστή το τζιν.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο. Εξαιρετικός και ο καφές του.

Different Beast

Ο εκπληκτικός χώρος του Different Beast (Κασσαβέτη 19), στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς επί της Κασσαβέτη, με βιομηχανικά στοιχεία και vintage, χειροποίητα έπιπλα ταξιδεύει στις γειτονιές της Νέας Υόρκης, και προδιαθέτει για απολαυστικό κους κους και χαλάρωση με την παρέα. Από τα λίγα στέκια με προσωπικότητα και άποψη που διαθέτει επιλογές για brunch, λαχταριστά γλυκά, δροσερές σαλάτες και ενδιαφέρονται διεθνή πιάτα.