Αν δεν καταφέρατε μέχρι στιγμής να δείτε κάποια από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ακρόπολης με τον νέο φωτισμό της, επιλέξτε κάποια από τα στέκια που ακολουθούν για να τον θαυμάσετε από κοντά.

Για καφέ, φαγητό ή ποτό, ό,τι και να επιλέξετε από τις 19.00 μετά που αρχίζει να σουρουπώνει το θέαμα που θα αντικρίσετε θα είναι μοναδικό.

Hill Athens

Με σημαντικό προτέρημά του το γεγονός ότι βρίσκεται στη σκιά τεσσάρων ιστορικών λόφων της πόλης (απ’ όπου είναι εμπνευσμένη και η ονομασία του) το Hill Athens «υποκλίνεται» στον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης ακριβώς απέναντί του. Στον κεντρικό πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (νο27) στο Θησείο το ζεστό και φιλόξενο bistrot προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με προτάσεις της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, η οποία αντλεί έμπνευση από την απλότητα της πρώτης ύλης και την ελληνική γη.

City Zen

Στα αδιαμφισβήτητα δυνατά «χαρτιά» του, που μας κάνουν να το επιλέγουμε ξανά και ξανά, η εκπληκτική open air ταράτσα του, απ’ όπου η θέα στην Ακρόπολη είναι απρόσκοπτη και μαγευτική. Λειτουργεί όλο το χρόνο, πάντα καιρού επιτρέποντος, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το μπαλκόνι περιμετρικά του εσωτερικού του χώρου. Το all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως (νο 80), με την οικεία ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Sense

Στον τελευταίο όροφο του AthensWas στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (νο 5), το εστιατόριο Sense Restaurant σας προσκαλεί να κάνετε ένα γευστικό break, με την Ακρόπολη σε gros plan. Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον και με φόντο την καλύτερη θέα της πόλης, θα δοκιμάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα με σύγχρονη άποψη.