Αυτή την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, καταφτάνει στην Αθήνα το πιο επίκαιρο, χορευτικό κι επαναστατικό entry στο σύγχρονο ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής των τελευταίων ετών. Οι παγκοσμίως κορυφαίοι «VINI VICI» καλεσμένοι της F.S.I. Events, μετά την περσινή, μυθική εμφάνιση τους επιστρέφουν στο Bolivar Beach Bar για ένα ακόμα ανεπανάληπτο show όπου πρωτοποριακοί, αυθεντικοί και γοητευτικοί ήχοι θα γεμίσουν την παραλία σε ένα dance event που θα μείνει αξέχαστο.

Το super hot και viral ξεσηκωτικό δίδυμο των Vini Vici έρχεται για να μας προσφέρει απλόχερα τους κατακλυσμικούς, αυθεντικούς και γοητευτικούς του ήχους που το έχουν τοποθετήσει πολύ πιο πέρα από το παγκόσμιο ψυχεδελικό φάσμα. Χωρίς καμιά αμφιβολία το πρωτοποριακό αυτό δίδυμο με τη μοναδικότητα του ήχου του κατάφερε να οδηγήσει την psy σκηνή σε μια καινούρια εποχή.

Η θεμελιώδης επιτυχία τους είναι πως κατόρθωσαν να συνενώσουν κάτω από τον ήχο τους fans από διαφορετικές έως κι αντίθετες μουσικές κατευθύνσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δέχονται διαρκώς προτάσεις για συνεργασίες πάνω σε κομμάτια από καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά είδη όπως EDM, Trap, Trance αλλά κι από τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alok, W&W, Trumbet κ.α.

Πρώτοι σε πωλήσεις και ταυτόχρονα κάτοχοι του ρεκόρ πωλήσεων σε όλα τα είδη της χορευτικής σκηνής έχουν εξελιχθεί σε βασικούς headliner από τα πιο underground έως τα πιο κοσμικά μουσικο- χορευτικά γεγονότα του πλανήτη αλλά και στην τελική επιλογή για τα «opening ceremonies» στα μεγαλύτερα μουσικά Festival εκτοπίζοντας μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ξεκάθαρα αποτελούν το πιο unique σχήμα που έχει αναδειχθεί ποτέ ανάμεσα σε μουσικές κατηγορίες Trance, EDM, Progressive, Psy trance, όπως προκύπτει άλλωστε και από την Νο 1 θέση τους σε πωλήσεις για τις δύο συνεχόμενες τελευταίες χρονιές, από κάθε είδος της χορευτικής μουσικής βιομηχανίας.

Αμέτρητα gigs ανά τον πλανήτη, συνεργασίες με ονόματα- τέρατα της Ηλεκτρονικής Dance Μουσικής όπως Astrix, Armin Van Buuren, KSHMR, Dimitri Vegas & Like Mike, κυκλοφορίες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία «Great Spirit», «The Tribe», «FKD up Kids», «In & Out» κ.α. σε μερικά από τα μεγαλύτερα Trance labels, όπως η Iboga, με πάνω από 15.000.000 YouTube hits. Αναμφίβολα, οι Vini Vici έχουν καταφέρει να γιγαντώσουν την Psy- Trance μουσική στο ευρύ κοινό και έχουν θέσει τις βάσεις για μία τεράστια καριέρα!

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους το «Great Spirit» βοήθησε την εξέλιξη τους προς τη δόξα μιας κι εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια για το 2017 με τους ανεπανάληπτους λυρικούς του ύμνους. Το «Free Tibet Remix», αποτελεί το psytrance κομμάτι με τα περισσότερα views στην ιστορία της σκηνής αγγίζοντας τα 60, 000,000 στο Youtube και το πρώτο που έφτασε στο Top10 chart (#2) του Beatport.

Event Info

Official Facebook Event Page: Vini Vici I Friday 24 July I Bolivar Beach Bar

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link και τηλεφωνικά στο: 11876

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Προπώληση | Tαμείο: 15 ευρώ

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου- Transportation Check Link

Πληροφορίες- Κρατήσεις: 697 0367 684

Bolivar

bolivar.gr

facebook

Bolivar Beach Bar

 

youtube

Bolivar Beach Bar

 

Google Map: Bolivar+Beach