Εισέβαλε πριν περίπου δύο χρόνια στον αθηναϊκό χάρτη έντονα και έως σήμερα αποτελεί την τάση που πολιορκεί τον ουρανίσκο μας. Το Περού, ως ένας γαστρονομικός παράδεισος που εθίζει, μοιάζει να κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στα αθηναϊκά «τραπέζια» με εστιατόρια που μας μυούν στις γεύσεις του με αξιόλογο τρόπο. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Η «προέκταση» της περουβιανής, η Nikkei κουζίνα, που στην ουσία παντρεύει Περού και Ιαπωνία, έρχεται να ολοκληρώσει γευστικά τη γαστρονομική τάση που πρωταγωνιστεί δυναμικά, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Πάμε ωστόσο να δούμε τρείς από τους αξιολογότερους εκπροσώπους πού μας μυούν στα παραπάνω γευστικά μονοπάτια με τον καλύτερο τρόπο.
La Pantera Negra


K for Kiku

