Στον «μετεκλογικό πυρετό» απαντάμε με ποιοτική διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας. Ξεχωρίσαμε δέκα ιδιαίτερα cocktail bars του κέντρου, με το καθένα να έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει και με κοινό γνώμονα την ποιότητα. Δοκιμάστε τα!

Baba au Rum

baba_au_rumΣτην οδό Κλειτίου, μια ανάσα από την πλατεία Καρύτση, το Baba au Rum συγκεντρώνει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον όσων αναζητούν ποιοτικά cocktails. Μάθε γιατί θα «κολήσεις» με το Baba au Rum εδώ.

The Clumsies

clumsiesΣτους πρώτους εννιά μήνες λειτουργίας του διακρίθηκε μέσα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (World’s 50 Best Bars) και 4 καλύτερα πρωτοεμφανιζόμενα μπαρ παγκοσμίως (Tales of the Cocktails). Το επόμενο στέκι σου είναι αυτό. Μάθε γιατί εδώ.

A for Athens

aforathensCocktails με την Ακρόπολη στα… πόδια σας, μόνο ξεχωριστά μπορούν να είναι. Το A for Athens με τον mixologist Θοδωρή Πύριλλο να διαπρέπει στη μπάρα του είναι must για τις τελευταίες «καλοκαιρινές» βραδιές στην πόλη. Μάθε τα πάντα για το A for Athens εδώ.

Κύριος

kirios_1Ένα από τα πιο σέξι μπαρ της πόλης, προστέθηκε στις ζωές μας στις αρχές του 2014 κι έκανε τα «ποτά» μας πιο ενδιαφέροντα. Διάβασε περισσότερα για το Κύριος εδώ.

Ipitou

ipitou_2_Μικρός εσωτερικό χώρος και ένας πεζόδρομος (με σόμπες το χειμώνα) που γεμίζει φανατικά συνδυασμένοι με εμπνευσμένα cocktails και fun ατμόσφαιρα. Μάθε τι παίζει στο Ipitou εδώ.

Gin Joint

gin_jointΤο Gin Joint στην πλατεία Καρύτση σας μεταφέρει στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης με το ιδιαίτερο concept του και οι έμπειροι mixologists πίσω από τη μπάρα του ετοιμάζουν για εσάς υπέροχα cocktails. Μάθε τα πάντα για το Gin Joint εδώ.

Momix – Molecular Mixology Bar

momixΕίναι το πρώτο bar στην Αθήνα που αξιοποιεί τις πρωτοποριακές μοριακές τεχνικές του bartending, προσφέροντας ξεχωριστή οπτική και γευστική απόλαυση στα cocktails. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις βρίσκονται εδώ. Κι άλλα τρία αγαπημένα μας…

42

42cocktailΜάθε τα πάντα για το 42 εδώ.

Gazarte

gazarte_Μάθε τα πάντα για το Gazarte εδώ.

Dos Agaves

dosagavesΜάθε τα πάντα για το Dos Agaves εδώ.