Είναι ένα από τα τρία μεγάλα φαβορί της Eurovision 2019, σύμφωνα με τα προγνωστικά. Ο λόγος για τον Luca Hänni, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελβετία φέτος στο Τελ Αβίβ, ο οποίος έκανε την πρώτη του τεχνική πρόβα. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στη «Φωλιά των Κου Κου», κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα, αφού η πρόβα προκάλεσε πολλά σχόλια και εντυπωσιακά, από πολλές απόψεις, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος.

Για την ακρίβεια, από την πρώτη στιγμή, βλέπεις στη σκηνική εμφάνισή του Ελβετού πολλές ομοιότητες με εκείνες της Ελένης Φουρέιρα, πέρυσι στην Eurovision, με χαρακτηριστικότερες τις φλόγες. Και αυτός ήταν ο λόγος που οι φαν του διαγωνισμού άλλαξαν το όνομα του Ελβετού σε… «Mr Fuego». Αυτό, όπως εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενδεχομένως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι Φουρέιρα και Hanni έχουν την ίδια χορογράφο, την Sacha Jean Baptiste.

Αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι το μόνο πρόβλημα με την εμφάνιση της Ελβετίας, αφού η χορογραφία φαίνεται να έχει ως προς το στήσιμο αρκετές ομοιότητες με της Τάμτα για την Κύπρο. Και εδώ, οι δύο τραγουδιστές έχουν την ίδια χορογράφο.