Σχεδόν έναν μήνα πριν την διεξαγωγή της Eurovision 2019 και οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτήν, παίρνουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή τον διαγωνισμό. Σε ένα από τα πάρτι που διεξήχθη στο Άμστερνταμ πριν λίγες ημέρες, στο «Eurovision Preparty» συμμετείχε η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και 27 ακόμα χώρες.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία live εμφάνιση με το τραγούδι  που θα μας εκπροσωπήσει, το «Better love», όμως, η εμφάνισή της που έκανε το γύρο του διαδικτύου, δίχασε τον κόσμο καθώς η φωνή της ήταν πολύ βραχνή και δεν είχε μεγάλη σχέση φωνητικά με αυτό που ο κόσμος είχε ακούσει μέχρι σήμερα.

Η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε στον Alpha Κύπρου κι εξήγησε τι συνέβη εκείνη τη βραδιά στο Άμστερνταμ, αφού παραδέχτηκε και η ίδια πως η εμφάνισή της ήταν κακή.

«Ήμουν άρρωστη. Η δασκάλα μού είπε να κάνω αφωνία. Θα μπορούσα να μην ανέβω στο stage. Επέλεξα να ανέβω και να είμαι εκεί για τους φανς, γι’ αυτό άλλωστε πήγαμε… ήταν ένα πάρτι για τους φανς. Δεν είναι ούτε ένα τηλεοπτικό σόου, ούτε είχαμε τον χρόνο να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε όλοι όπως πρέπει. Ούτε υπάρχουν προφανώς υποδομές με αρμόδιους στη Eurovision. Εγώ επέλεξα να ανέβω με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Προφανώς δεν ήταν για μένα μια καλή αντιπροσωπευτική εμφάνιση αλλά αλήθεια δεν έχω περάσει ποτέ καλύτερα σε κακή μου εμφάνιση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της στην Ολλανδία…

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος που τραγουδάει ξέρει πώς τραγουδάω. Το live ήταν πάντα το δυνατό μου χαρτί. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο για εμένα αλλά κατάφερα να το ξεχάσω μέσα από τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω ποια είναι η απόδοσή μου. Ήξερα πώς βγήκα, ήξερα ότι δεν άκουγα καλά, εγώ εκτέθηκα γιατί ήμουν άρρωστη. Δεν χρειαζόμουν να διαβάσω καμιά κριτική, ούτε καλή ούτε αρνητική για να ξέρω πως απέδωσα. Ήξερα ότι δεν απέδωσα, οπότε δεν δίνω βάση και προχωράω».

Επίσης, η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν δίνει σημασία στα στοιχήματα, ενώ δεν βλέπει ανταγωνιστικά τις υπόλοιπες συμμετοχές. «Δεν με αφορούν οι συμμαχίες, έχω μόνο συναγωνιστές στην Eurovision» είπε μεταξύ άλλων.