Γυρνάνε όλο τον κόσμο και γεύονται τα εδέσματα από εξωτικές κουζίνες.

Και σήμερα που τα ταξίδια δεν είναι πλέον δυνατά, είναι ο μόνος τρόπος να αποδράσει λίγο το μυαλό από τον κορονοϊό.

Μένουμε σπίτι λοιπόν και βλέπουμε στο Netflix τις πιο ιδιαίτερες μαγειρικές εκπομπές…

«Street Food: Ασία» (2019)

Μία σεζόν για την απόλυτη ξενάγηση στο φαγητό του δρόμου, αλλά και τις ιστορίες των ανθρώπων που κρύβονται ξοπίσω του. Εννιά πόλεις της Ασίας απαθανατίζονται σε ισάριθμα μισάωρα επεισόδια, εξερευνώντας φαγητό σε εντελώς καινούριο πακέτο.

«Εστιατόρια στο χείλος του γκρεμού» (2020)

Ξανά μία σεζόν, με 6 επεισόδια, όπου τρεις ειδικοί στο φαγητό ταξιδεύουν στον κόσμο για να δώσουν πνοή σε εστιατόρια που δοκιμάζονται. Το τρίδυμο Νικ Λιμπεράτο, Κάριν Μπον και Ντένις Πρέσκοτ, ένας εστιάτορας, μια σχεδιάστρια και ένας σεφ δηλαδή, σε ένα εντελώς ιδιαίτερο μαγειρικό σόου.

«Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό» (2019)

Τέσσερα μόλις επεισόδια έχει η σειρά του σεφ Ντέιβιντ Τσανγκ και της ακόρεστης περιέργειάς του για το φαγητό, που θα τον φέρει παντού στον κόσμο. Μαζί του οι Σεθ Ρόγκεν και Κρίστι Τέιγκεν, που τον συνοδεύουν στις περιπέτειές του…