Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους το «Pretty woman». Μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές αισθηματικές ταινίες του Χόλιγουντ. Και η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της ανερχόμενης τότε, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία με την ταινία αυτή έκανε δυναμική είσοδο στον χάρτη του Χόλιγουντ, ακολουθώντας στη συνέχεια μία πετυχημένη καριέρα που την έφερε στην κορυφή της «Μέκκας του κινηματογράφου».

Τώρα, 29 χρόνια μετά το «Pretty woman» βλέπει το φως της δημοσιότητας μία αποκάλυψη για τη διάσημη ηθοποιό, που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει πόσο επαγγελματίας είναι, από το ξεκίνημά της κιόλας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη σελίδα Page Six, η χήρα του σκηνοθέτη της ταινίας Γκάρι Μάρσαλ, Μπάρμπαρα αποκάλυψε πως η ηθοποιός συναναστράφηκε με δύο ιερόδουλες, προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

Η Μπάρμπαρα Μάρσαλ, τότε δούλευε ως νοσοκόμα, προσφέροντας εθελοντική εργασία σε κλινική για φτωχούς στο Λος Άντζελες, όταν ο σύζυγός της δέχτηκε να σκηνοθετήσει την ιστορία μιας εκδιδόμενης που έκανε τον επιτυχημένο επιχειρηματία (Ρίτσαρντ Γκιρ) να την ερωτευτεί.

«Ο Γκάρι δεν με επισκεπτόταν ποτέ στην κλινική, επειδή ήταν υποχόνδριος και φοβόταν μήπως κολλήσει κάποια ασθένεια» αποκάλυψε η Μπάρμπαρα Μάρσαλ στο Page Six, λέγοντας πως ο σύζυγός της της ρώτησε αν μπορούσε να πάει εκεί η Τζούλια Ρόμπερτς για να μιλήσει με κάποιες από τις ασθενείς.

«Μάζεψα λοιπόν δυο νεαρές γυναίκες που έρχονταν συχνά στην κλινική και έδωσε σε καθεμία τους 35 δολάρια για να συναντηθούν μαζί της» αποκάλυψε η Μάρσαλ. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τονίσει για τη διάσημη ηθοποιό πως είναι μια δυνατή γυναίκα, που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και μπροστά στις κάμερες και μακριά από αυτές.