Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing With Brando» θα κρατά ο Μπίλι Ζέιν.  Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν.

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti» (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν παράδεισο στην Ταϊτή).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη ατόλη στο Νότιο Ειρηνικό και με τον διάσημο πελάτη του την εποχή της ταινίας «Ο Νονός» δημιούργησαν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.

Ο Ελληνοαμερικανός Μπίλι Ζέιν, έχει ρόλους στις ταινίες «Adventure Club» και «Sniper: Ultimate Kill», ενώ θα εμφανιστεί στο «Ghosts of War», στο οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνος παραγωγής και στο «Cliffs of Freedom», σε σκηνοθεσία Βαν Λινγκ.