Τα Village Cinemas στη Λάρισα

Ζήσε την εμπειρία από τις 15 Νοεμβρίου στο Fashion City Outlet


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
16:09
14/11/2018
Τα Village Cinemas στη Λάρισα
1
loading

Συνεχίζοντας τις καινοτόμες επενδύσεις και στοχεύοντας στη συνολική αναβάθμιση της κινηματογραφικής εμπειρίας στην Ελλάδα, η Village ανακοινώνει τη λειτουργία Village Cinemas στη Λάρισα. Ως επίσημη ημερομηνία λειτουργίας έχει οριστεί η 15η Νοεμβρίου.

Τα Village Cinemas είναι στο νέο εμπορικό κέντρο της πόλης «Fashion City Outlet» και αποτελούνται συνολικά από τρεις αίθουσες, τις μεγαλύτερες της Λάρισας, σύγχρονης τεχνολογίας και διακόσμησης, καθώς και με συνολική φουτουριστική αισθητική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Η ποιοτική υπεροχή των προβολών σε όλα τα Village Cinemas της Ελλάδας απαντάται και στα Village Cinemas της Λάρισας, μαζί φυσικά με τις καλύτερες κινηματογραφικές γεύσεις των προϊόντων του κυλικείου.

Οι υπηρεσίες, που πρώτη η Village εισήγαγε στην ελληνική αγορά, της online αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων (e-ticket και e-order αντιστοίχως) εφαρμόζεται και εδώ απλοποιώντας εν πολλοίς τη διαδικασία θέασης μίας ταινίας.

Οι νέες αίθουσες των Village Cinemas, συνολικής χωρητικότητας 647 καθισμάτων, φέρουν την υψηλή ποιοτική υπεροχή που χαρακτηρίζει συνολικά τα Village Cinemas της Ελλάδας, την άνεση και την απόλυτη ευκρίνεια ήχου και εικόνας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προβολής 3D νέων ταινιών.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών των Village Cinemas ανά την ελληνική αγορά εγγυάται την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία… ξανά!

Village Cinemas στη Λάρισα στο Fashion City Outlet από τις 15 Νοεμβρίου. Ζήσε την εμπειρία!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Τασία, τις παντόφλες μου…

    Πσσσςςς... Μεγαλεία!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει