Το ταλέντο χρόνια δεν κοιτά… και οι σταρ που θα δείτε στη συνέχεια, το αποδεικνύουν περίτρανα. Ηθοποιοί όπως η Scarlett Johansson, η Natalie Portman, ο Macaulay Culkin και πολλοί άλλοι πήραν το «βάπτισμα της μεγάλης οθόνης» από την παιδική τους ηλικία έστω κι αν η αναγνώριση ήρθε πολλά χρόνια μετά.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων το γεγονός ότι μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα είτε με το ταλέντο τους είτε με τα καμώματα της προσωπικής τους ζωής.

Anna Chlumsky

Η Anna Chlumsky γοήτευσε το 1991 το κοινό με την ερμηνεία της στην ταινία «My Girl» όπου έπαιζε μαζί με τους Dan Aykroyd, Macaulay Culkin και Jamie Lee Curtis.

Σήμερα η Anna είναι 31 ετών και πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Veep».

Natalie Portman

Η καριέρα της Natalie Portman απογειώθηκε το 1994 με το ρόλο της στην ταινία «The Professional». Έκτοτε, αποφοίτησε από το Χάρβαρντ, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδί και έγινε μια εκ των αγαπημένων του Χόλυγουντ. Μάλιστα πρόσφατα κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «Black Swan».

Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan ξεκίνησε την καριέρα της σε παιδική ηλικία ως μοντέλο πριν κάνει το ντεμπούτο της στο ριμέικ της ταινίας της Disney «The Parent Trap» το 1998 σε ηλικία έντεκα ετών. Έκτοτε μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα… όχι όμως με τις ερμηνείες της αλλά με τις συχνές εμφανίσεις της στο δικαστήριο.

Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson έπαιξε σε ηλικία εννέα ετών στην ταινία «North» αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα 14 για να κερδίσει την αναγνώριση, με την ταινία «The Horse Whisperer».

Σήμερα, πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Avengers» καθώς και στην ταινία για το «Psycho» του Hitchcock.

Anna Paquin



Η Anna Paquin ήταν μόλις έντεκα ετών όταν κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Piano» το 1994. Ακολούθησαν οι «X-Men» και το «True Blood», που της χάρισε και μια Χρυσή Σφαίρα.

Kristen Stewart

Η Kristen Stewart εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού υποδυόμενη τη διαβητική κόρη μιας διαζευγμένης μητέρας (Jodi Foster) στην ταινία «The Panic Room», το 2002.

Σήμερα, θεωρείται αστέρι του κινηματογράφου ενώ παρόλο που έχει παίξει σε αρκετές ταινίες όπως οι «In the Land of Women», «Adventureland» και «The Messengers» έχει ταυτιστεί με τη Bella Swan στις ταινίες «Twilight» και «New Moon».

Reese Witherspoon

Από μικρή στα βάσανα και η Reese Witherspoon η οποία σε ηλικία 14 ετών έκανε το πρώτο της δοκιμαστικό για ένα μικρό ρόλο στην ταινία «The Man in the Moon» και τελικά εξασφάλισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. To 2005 κέρδισε το Όσκαρ υποδυόμενη την June Carter Cash στο «Walk the Line».

Elijah Wood

O Elijah Wood εμφανίστηκε σε παιδική ηλικία στο βίντεο κλιπ της Paula Abdul «Forever Your Girl» ενώ το 1990 έπαιξε στο «Avalon» και τέσσερα χρόνια αργότερα στο «The War».

Ο ρόλος όμως που σημάδεψε την καριέρα του ήταν αναμφίβολα αυτός του Φρόντο στην τριλογία του «Lord of the Rings».

Macaulay Culkin

Ο Macaulay Culkin είναι από τους ηθοποιούς που μπήκαν από νωρίς στα βαθιά καθώς τη δεκαετία του ’90 έπαιξε σε αρκετές ταινίες μεταξύ των οποίων οι «Uncle Buck», «Home Alone», «My Girl» και «The Good Son». Η συνέχεια όμως δεν ήταν και τόσο λαμπρή καθώς το 2004 ο Macaulay συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας και υπνωτικών χαπιών.

Drew Barrymore

Το γεγονός ότι το 1982 ήταν μόλις επτά ετών δε στάθηκε εμπόδιο στο να κερδίσει η Drew Barrymore το αμερικανικό κοινό με το ρόλο της Gertie στην ταινία «E.T.: The Extra-Terrestrial».

Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά η Drew έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο «βασίλισσα των ρομαντικών κομεντί» καθώς έχει παίξει σε ταινίες όπως «The Wedding Singer», «Ever After», και «He’s Just Not That Into You».