Η ταινία «The Tree of Life» στην οποία συμμετέχει ο Brad Pitt έγινε αποδεκτή με γιουχαΐσματα την ημέρα προβολής της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης της Terrence Malick δεν έκανε καν τον κόπο να εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου για να… «αντιμετωπίσει» τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε αρνητικά!

Ο Brad Pitt κλήθηκε να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, καθώς δεν είναι μόνο πρωταγωνιστής της ταινίας αλλά και παραγωγός! Στο πλευρό του ήταν και η συμπρωταγωνίστριά του Jessica Chastain, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής Dede Gardner, Sarah Green ,Grant Hill και Bill Pohlad.

Η ταινία γυρνάει το χρόνο πίσω στο 1950 και πραγματεύεται τον τρόπο ανατροφής των τριών παιδιών μιας οικογένειας… Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει έξι παιδιά με τη σύντροφό του Angelina Jolie, δήλωσε ότι αρχικά ήταν διστακτικός στο να απαντήσει θετικά γι’ αυτό το ρόλο.

«Πλέον κάθε φορά σκέφτομαι διπλά προτού πάρω μια απόφαση, κι αυτό γιατί τα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν θα δουν όσα έχω κάνει και ξέρω πώς θα νιώσουν όταν δουν αυτήν την ταινία. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι με ξέρουν πώς είμαι μαζί τους και ελπίζω να σκεφτούν απλά ότι είμαι… ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός!».