Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο είχαμε για την νέα σειρά Hijack” από την AppleTV+ όπου πρωταγωνιστεί ο Idris Elba που μάλλον τέτοιου είδους σειρές είναι βούτυρο στο ψωμί του.

Ακολουθεί το review της σειράς από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η σύνοψη της σειράς “Hijack” είναι ένα αγχωτικό θρίλερ που ακολουθεί το ταξίδι ενός αεροπλάνου που έχει πέσει θύμα αεροπειρατείας και καθώς προσγειώνεται στο Λονδίνο μετά από επτά ώρες στον αέρα, οι αρχές στο έδαφος προσπαθούν να βρουν απαντήσεις. Ο Elba θα υποδυθεί τον Sam Nelson, έναν έμπειρο διαπραγματευτή στον επιχειρηματικό κόσμο που πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη του την επιδεξιότητα για να προσπαθήσει να σώσει τις ζωές των επιβατών, αλλά η υψηλού κινδύνου στρατηγική του μπορεί να αποβεί καταστροφική.

Η αλήθεια είναι πως βλέποντας Idris Elba σε σειρά της Apple TV+ δεν το πολυσκέφτηκα αν θα την ξεκινήσω. Πάμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για την πρεμιέρα όπου η συνδρομητική υπηρεσία έκανε με διπλό επεισόδιο.

Σεναριακά σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά να πω ρην αλήθεια δεν θυμάμαι σε σειρά που έχω δει, η ιστορία να αφορά μία αεροπειρατεία.

Σκηνοθετικά αν και στην αρχή σκεφτόμουν πως όλα διαδραματίζονται μέσα σε ένα αεροπλάνο, μπορώ να πω πως κάνουν πολύ καλή δουλειά με τα πλάνα που χρειάζονται ώστε να αυξήουν την ένταση και αγωνία της στιγμής.

Υποκριτικά σίγουρα ξεχωρίζει ο Idris Elba από την αρχή, καθώς θεωρώ πως εκτός από καλός ηθοποιός, η σειρά του πάει “γάντι”. Το υπόλοιπο cast να είναι αρκετά αξιόλογο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι μιας και είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε συνολικά.