Σε μία αποκάλυψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Marvel κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων προχώρησε ο Σάμιουελ Τζάκσον, καθώς παραδέχτηκε ότι η παραγωγή έχει προχωρήσει ακόμα και σε κατάρριψη drone για να αποφύγει τη διαρροή spoilers.

«Κατέρριψαν ένα από αυτά. Και μετά το ακολούθησαν μέχρι το σημείο που ήταν ο τύπος που το χειρίζονταν. Τον βρήκαν και τον τσάκωσαν», είπε ο 74χρονος ηθοποιός.

Αναφέρθηκε και σε μια άλλη περίπτωση που η πονηριά της Marvel και της Disney ξεπέρασε αυτή των leakers, όταν έστησαν μια ψεύτικη αγγελία πώλησης του σεναρίου των Avengers.

«Θυμάμαι όταν πήγαμε να γυρίσουμε τους Avengers και κάποιος εκτύπωσε μια φωτοτυπία του δικού μου σεναρίου της ταινίας που είχε και το υδατογράφημά μου πάνω και το έβαλε σε αγγελία για πούλημα. Τότε γυρίζαμε την ταινία στον Καναδά και η Marvel ήρθε εκεί. Είχε εκτυπωθεί από το γραφείο της παραγωγής…Τελικά βρήκαν ποιος ήταν, ο τύπος παραιτήθηκε και έφυγε από τη χώρα. Έστησαν μια ψεύτικη συναλλαγή για το “σενάριο” και ο τύπος δεν πήγε καν. Ήταν τρελό!», είπε.