Η live action εκδοχή του animation Winx, επέστρεψε με την 2η σεζόν της σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την 1η. Οι αγαπημένες μας νεράιδες. Bloom, Stella, Terra, Aisha και Musa μας καλωσορίζουν πίσω στο σχολείο Alfea και όπως φαίνεται πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για τις ίδιες και όχι μόνο.

Η ηγεσία του σχολείου περνάει πλέον στα χέρια της Rosalind, η οποία μας συστήθηκε στην πρώτη σεζόν ως η κακιά της υπόθεσης (η Lesley Sharp την υποδύθηκε στην πρώτη σεζόν και η Miranda Richardson στην 2η) και προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο σχολείο μετά τον θάνατο της Dowling.

Παράλληλα η εξαφάνιση ορισμένων νεράιδων αρχίζει και προκαλεί ανησυχία στο σχολείο ενώ οι Specialists συνεχίζουν και προπονούνται νιώθοντας ότι κάτι κακό πλησιάζει. Η Bloom αποτελεί το επίκεντρο αυτής της σεζόν, πιο πολύ στο 2ο μισό της σεζόν καθώς μαθαίνουμε ότι είναι η φορέας της πανίσχυρης δύναμης του Dragon Flame.

Ακολουθεί το review της σεζόν από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η σειρά παρόλο που μας δείχνει ορισμένους νέους ενδιαφέροντες χαρακτήρες όπως την Flora, η οποία μας συστήνεται ως η ξαδέρφη της Terra, νομίζω ότι προσπαθεί να χωρέσει πολλούς χαρακτήρες μέσα σε μόλις 7 επεισόδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός τηλεοπτικός χρόνος για να αναπτυχθούν σωστά όλες οι πλοκές.

Ένας χαρακτήρας που σίγουρα απογοήτευσε ήταν η Rosalind, που παρόλο που μας συστήθηκε ως η villain της σειράς, στην 2η σεζόν σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Παρά τις αδυναμίες της σειράς με τους χαρακτήρες, το CGI της σειράς ήταν βελτιωμένο με ορισμένες αρκετά καλές στιγμές και σίγουρα το γεγονός ότι μας έδωσε περισσότερη μαγεία στην 2η σεζόν ήταν κάτι το θετικό για μία σειρά φαντασίας.