Η 4η σεζόν του Stranger Things από πολύ νωρίς άρχισε να μας δίνει σημάδια πως ο Will Byers ίσως είναι Gay.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr καθώς η σεζόν εξελισσόταν τα στοιχεία ήταν όλο και πιο έντονα μέχρι που ο Will έβγαλε ολόκληρο λόγο στον φίλο του Mike σχετικά με την αγάπη κάνοντας το βέβαια να φαίνεται πως αναφέρεται στην Eleven.

Το ξέσπασμα σε κλάμα όμως αμέσως μετά φαίνεται πως ήταν κάτι πολύ πιο προσωπικό και ο Noah Schnapp έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες μας σχετικά με την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του.

Σε συνέντευξη του στο Variety δήλωσε:

Προφανώς ήταν κάτι που ετοιμαζόταν από την 1η σεζόν. Ήταν πάντα εκεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν είναι απλά εκείνος που μεγαλώνει πιο αργά από τους φίλους του. Και τώρα που μεγάλωσε το έκαναν πολύ προφανές. Τώρα είναι 100% ξεκάθαρο ότι είναι gay και αγαπάει τον Mike. Πριν όμως ήταν ένα αργό κεφάλαιο,και πιστεύω ετοιμάστηκε τόσο όμορφα γιατί είναι εύκολο να κάνεις έναν χαρακτήρα έτσι ξαφνικά Gay. Έχουν έρθει άνθρωποι σε εμένα – ήμουν στο Παρίσι και ήταν ένας άντρας γύρω στα 40 και μου είπε για το πόσο όμορφα νιώθει με τον χαρακτήρα του Will και πως ταυτίζεται μαζί του καθώς έτσι ήταν ως παιδί. Και αυτό με έκανε πραγματικά χαρούμενο. Γράφουν τον χαρακτήρα τόσο ρεαλιστικά με ένα αληθινό ταξίδι και μια πραγματική δυσκολία και το κάνουν τόσο καλά”.