Στην ταινία «Μη Σπρώχνεις, ‘Ερχομαι» του Τοντ Φίλιπς, η οποία έκοψε 51.816 εισιτήρια μέσα σε μόλις 4 ημέρες στην Ελλάδα, πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Ζακ Γαλιφιανάκης ως δύο μάλλον αταίριαστοι σύντροφοι σε ένα εξωφρενικό ταξίδι που θα λειτουργήσει καταλυτικά στη ζωή τους. Ο Ντάουνι ενσαρκώνει τον Πίτερ Χάιμαν, έναν άντρα που πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες. Προσπαθώντας να προλάβει την πτήση της επιστροφής από Ατλάντα για Λος Άντζελες, ώστε να είναι στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, οι καλές προθέσεις του θα εξανεμιστούν λόγω του επίδοξου ηθοποιού και καπετάν-φουρτούνα Ίθαν Τρέμπλεί (Γαλιφιανάκης). Η τυχαία συνάντησή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το αεροπλάνο και να μπουν στη μαύρη λίστα των επιβατών που απαγορεύεται να πετάξουν… τη στιγμή που οι αποσκευές, το πορτοφόλι και η ταυτότητα του Πίτερ πετούν κανονικά για Λος Άντζελες. Μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Πίτερ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς με τον Ίθαν και τον σκύλο του. Το ταξίδι τους θα αποδειχθεί μια τεράστια περιπέτεια, κατά την οποία θα διασχίσουν όλη τη χώρα, θα καταστρέψουν πολλά αυτοκίνητα, αμέτρητες φιλίες και κυρίως τα νεύρα του Πίτερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθεί η ταινία Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου (μέρος 1) με 331.293 σε 18 ημέρες προβολής στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε το τρέιλερ:

Η ταινία Θα συναντήσεις ένα ψηλό, μελαχρινό άνδρα έκοψε 97.815 εισιτήρια σε 40 ημέρες.  Πρόκειται για μία δημιουργία του Γούντι Άλεν για τη ζωή δύο παντρεμένων ζευγαριών.

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος Ο θάνατος που ονειρεύτηκα του Παναγιώτη Κράββα έκοψε 2.759 εισιτήρια σε 11 ημέρες. Μια παρέα εφήβων, στην οποία ξεχωρίζει η γοητευτική μορφή της Δωροθέας, θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου…

Δείτε το τρέιλερ: