Τη νέα του δουλειά προετοιμάζει αργά και σταθερά ο Φράνσις Φορντ Κόπολα και μάλιστα το νέο του εγχείρημα χαρακτηρίζεται επικό. Το νέο του project ονομάζεται «Megalopolis» και σιγά – σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Το «Megalopolis» θα περιλαμβάνει τα φιλμ «Apocalypse Now» (Αποκάλυψη Τώρα) και την τριλογία «The Godfather» (Ο Νονός).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το THR και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα επιθυμεί στο project του να συμμετάσχουν δυνατά ονόματα και ήδη έχουν «κλείσει» οι Άνταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνουελ, Φόρεστ Γουίτακερ, Λόρενς Βίσμπερν και Τζον Βόιτ.

Την συγκεκριμένη δουλειά του Φράνσις Φορντ Κόπολα δεν την χρηματοδοτεί κάποιο κινηματογραφικό στούντιο αλλά ο ίδιος ο σκηνοθέτης ο οποίος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού θα κοστίσει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Φωτογράφος

«Η μοίρα της Ρώμης στοιχειώνει έναν σύγχρονο κόσμο που δεν μπορεί να λύσει τα δικά του κοινωνικά προβλήματα σε αυτή την επική ιστορία πολιτικών φιλοδοξιών, ιδιοφυΐας και αγάπης και σύγκρουσης» αναφέρεται στην περίληψη της ταινίας.

Γιατί αποφάσισε να τη χρηματοδοτήσει ο ίδιος

Τον λόγο που αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την ταινία αποκάλυψε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ο οποίος δήλωσε ότι προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση επειδή τα κινηματογραφικά έργα γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όποιος έχει διαφορετική ιδέα πάει κόντρα στο ρεύμα.

Ο νονός

«Οι άνθρωποι μπορεί να μην την αποδέχονται, αλλά μερικές φορές η άλλη ιδέα αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται στο μέλλον», πρόσθεσε. «Αυτό αξίζει να εξεταστεί» σημείωσε.