Με 11 χρόνια λειτουργίας το Άμμος, στο Μικρολίμανο, την πιο προνομιακή τοποθεσία στον Πειραιά, διαθέτει τραπέζια που επιπλέουν σχεδόν πάνω στη θάλασσα και δημιουργεί κυκλαδίτικες εικόνες στο νου, με την διακόσμησή του να φέρει έντονες αναφορές από τα χρώματα και τα αρώματα του Αιγαίου.

Οι γευστικοί μεζέδες με βάση τα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι πρωταγωνιστούν στον κατάλογο, από τον οποίο δεν θα ξέρετε τι να πρωτοεπιλέξετε.

Φάβα Σαντορίνης, μαστέλο Χίου, γεμιστή σαρδέλα, αθερίνα του φαγά (στο τηγάνι με κρεμμύδι), μύδια του μπεκρή (πικάντικα σε κόκκινη σάλτσα), ριζότο θαλασσινών συνοδεύονται ιδανικά με τσίπουρο και μυρωδάτο ούζο, και σας βάζουν σε πειρασμό για μια γευστική ψαροφαγεία δίχως προηγούμενο.

Κλείστε με κάποιο από τα γλυκά του ουζερί -λουκουμάδες με μερέντα, cheesecake, μπανόφι, σουφλέ σοκολάτας- που σίγουρα θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας.


Tip:
Η μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και μεζέδες, καθώς και εκείνη σε ούζα και τσίπουρα, θα δυσκολέψει σίγουρα την επιλογή σας.

Info

Καθημερινά: 11.00- 01.00
Τιμές: Από 17-25 ευρώ/άτομο

Ακτή Κουμουνδούρου 44, Μικρολίμανο, Πειραιάς
Τηλ. 210 4224633
[email protected]
www.ammosmikrolimano.gr


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!