H Jose Cuervo, η No. 1 τεκίλα στον κόσμο, στην Ελλάδα και στο Μεξικό, αναζητά τον επόμενο Don of Tequila. Ψάχνει εκείνον που έχει τη θέληση, τη δύναμη και το όραμα να συνεχίσει το μύθο. Εκείνον που, κατακτώντας τον τίτλο του Don of Tequila, θα καλλιεργήσει το δικό του κομμάτι γης στο Μεξικό, και θα κάνει τη μπλε αγαύη, απόσταγμα ζωής.

Την Τετάρτη, 1 Απριλίου, στην Harley Davidson, η Jose Cuervo ανακοίνωσε και στην Ελλάδα την επίσημη έναρξη του παγκόσμιου διαγωνισμού Dons of Tequila, σε ένα event που συνδύαζε την αύρα του Μεξικού με την ελεύθερη, free spirit διάσταση της μάρκας. Μύησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, στην ιστορία της Νο 1 τεκίλας και τους ταξίδεψε στους δρόμους των αισθήσεων, του αρώματος και της γεύσης.

Ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης πρόσφερε τη δική του γλυκιά πρόταση «Banoffee τεκίλα Jose Cuervo», οι 7AND δεν σταμάτησαν να ροκάρουν on stage, ο ζωγράφος Μιχάλης Κιούσης απεικόνισε real time, με την ξεχωριστή τεχνοτροπία του, τους θρυλικούς Dons, ενώ οι street artists δημιούργησαν πορτραίτα των καλεσμένων.

Τα «καυτά» εδέσματα πρόσθεσαν μια επιπλέον νότα Μεξικού και φυσικά η τεκίλα Jose Cuervo απογείωσε το κέφι με υπέροχα cocktails και παγωμένα σφηνάκια!

Ο Brand Ambassador της Jose Cuervo, Στέλιος Παπαδόπουλος, κάλεσε όλους τους bartenders να μπουν στη μάχη και να αποδείξουν ότι έχουν όλα τα φόντα ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο του επόμενου Don.

Τους προέτρεψε να μπουν στο www.DonsOfTequila.com να δώσουν τη δική τους Jose Cuervo πρόταση και να διεκδικήσουν έτσι τη θέση τους στον ελληνικό ημιτελικό και τελικό, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, διεκδικώντας φυσικά τη θέση στον μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει τον επόμενο Don, επί μεξικάνικου εδάφους, το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ενώπιον των θρυλικών Dons of Tequila.

Με το σύνθημα «Γίνε ο επόμενος Don of Tequila» ξεκίνησε το πάρτυ που θα γίνει το talk of the town!